Niklas Hydén ny VD för CityMail Sweden AB

13 februari 2023, tillträdde Niklas Hydén som ny VD för CityMail Sweden AB.

Niklas har en bakgrund som managementkonsult inom Accenture följt av en karriär inom Bonnier, bland annat som tillförordnad VD och COO för Adlibris-gruppen, och senast som VD för hemleveransföretaget Dooris.

Niklas Hydén om sin nya roll:

Jag ser verkligen fram emot mitt nya uppdrag och våra kunder och partners kan räkna med stor kontinuitet i arbetet med att alltid erbjuda den främsta leveranskvaliteten, servicen och kunderbjudandet. Jag ser en mycket stor potential i bolaget med en stark position på brevmarknaden och en kraftigt växande affär för paketleverans. Under de kommande veckorna kommer jag lägga stor vikt vid att lära känna CityMails medarbetare, kunder och partners.

Med vänliga hälsningar,

Niklas Hydén

För ytterligare information, kontakta:
Anne-Louise Sandström, Kommunikationsansvarig CityMail
e-post: anne-louise.sandstrom@citymail.se