CityMail lanserar ny tjänst!

Returer via paketskåp och upphämtning hemma.

From nu kan konsumenter som mottagit paket via CityMail returnera sina paket ännu mer bekvämt. Returen hämtar CityMail upp direkt vid dörren hemma hos konsumenten. Det går även bra att själv lämna in sin retur till ett paketskåp. Hushållsnära, smidigt och säkert men framför allt bekvämt.

Tjänsten kräver ingen returetikett och mottagaren kan även boka returen via CityMails hemsida, smidigt och enkelt att returnera paket när man själv vill och kan.

Precis som att konsumenterna vill kunna välja hur de vill få sina paket levererade vill de också kunna välja hur de returnerar dem, det har vi sett som ett tydligt krav. Vi har därför utvecklat en flexibel och hushållsnära tjänst som förenklar vardagen för konsumenten. Tjänsten är i samarbete med iBoxen där CityMail är först ut att erbjuda retur via deras paketskåp.