Om Direktreklam

Med adresserad direktreklam kan du vara personlig och fånga uppmärksamhet. Genom att välja ut en målgrupp som passar er kan du välja att kommunicera på olika sätt till olika personer.

Du kan skapa kreativa utskick och använda fantasin för att locka till engagemang och köp. En kommunikationskanal med högt observationsvärde och på mottagarens villkor att själva välja när man tar del av informationen.

Fördelarna med adresserad direktreklam är att man själv kan bestämma vilka man kommunicerar med genom att välja sin målgrupp . Du kan göra urval på ålder, kön, köpkraft, intressen, livsstil och så mycket mera.

I dagens brus av digitala kanaler kommer du att vara unik genom att nyttja brevlådans styrkor för att hitta nya kunder, öka din försäljning och stärka kännedomen om ditt varumärke.

Leveransen

Varje dag besöker vi olika hushåll med en smart leveransmodell. Adresserad direktreklam levereras normalt ut inom fyra helgfria vardagar efter inlämningsdagen.

Leveransen sker tillsammans med övrig post och paket. Med våra cyklar och fossilfria fordon har vi en låg påverkan på miljön.

Vi erbjuder leverans till över hälften av Sveriges hushåll. Printshopar och samarbetspartner hjälper till att sortera utskicken, smidigt och enkelt för dig som kund.

Engagemang

Kreativitet kan skapa inspirerande direktreklam och öka kundens engagemang

Bjuder in till köp

Bra erbjudande skapar köpintention som driver trafik till butik och e-handel

Stärker relationer

Var personlig och bygg långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder

Jag vill testa ADR med CityMail!

Klicka på länken för mer information

Närliggande tjänster

Läs mer om villkor för Adresserad Brevleverans