Om tjänsten Hemleverans kväll

Leverans  nästa dag med möjlighet till samma dagsleverans, mottagaren kan följa sin leverans i realtid och får en specifik tid för leverans (+- 30 minuter). Möjlighet att få åldersverifierad leverans med kvittens. 100% av leveranserna sker med cykel. 

Snabb, emissionsfri leverans i realtid!

Flexibel leverans

Är du också övertygad om att var konsumenterna e-handlar styrs av vilka leveransalternativ som erbjuds? Vi tror att majoriteten vill välja var och när produkten ska levereras och att fler än någonsin föredrar hushållsnära hemleveranser Med CityMail når du ca 6 miljoner hushåll på ett miljömedvetet sätt.

Med våra klimatsmarta hushållsnära leveranser med låg miljöpåverkan till marknadens bästa pris kan vi hjälpa din affär att växa.

Snabb och med en grönare leverans

Flexibel leverans för konsumenten som i realtid kan följa sitt paket, 100% levereras med cykel.

Dedikerat kundteam

Som kund till CityMail har du tillgång till ett dedikerat kundteam med säljare, logistiker, produktion och kundservice. Enkelt, tydligt och flexibelt för dig som kund.

Service för dina kunder

Har dina kunder frågor om sina leveranser är CityMails Mottagarservice öppen 08.30 – 17.00. De tar hand om alla frågor, allt för att dina kunder ska vara så nöjda som möjligt.

Jag vill veta mer om Hemleverans kväll!

Klicka på länken för mer information

Närliggande tjänster

Läs mer om villkor för Hemleverans kväll