Om tjänsten Paketskåp

Här finns iBoxens paketskåp.

Hushållsnära leveranser till mottagarens närmsta paketskåp. Alla paket levereras nästa dag till paketskåpen. Mottagaren aviseras via sms och via spårningslänken kan mottagaren följa sin leverans i realtid.

Skåpen är placerade hushållsnära utomhus vilket gör att din kund kan hämta ut sitt paket dygnet runt, året runt. Din kund identifierar sig med mobilt bank-ID för att hämta ut sitt paket.

Snabbt, hushållsnära och säkert!   

Flexibel leverans

Är du också övertygad om att var konsumenterna e-handlar styrs av vilka leveransalternativ som erbjuds? Vi tror att majoriteten vill välja var och när produkten ska levereras och att fler än någonsin föredrar hushållsnära hemleveranser Med CityMail når du ca 6 miljoner hushåll på ett miljömedvetet sätt.

Med våra klimatsmarta hushållsnära leveranser med lägst miljöpåverkan till marknadens bästa pris kan vi hjälpa din affär att växa.

Överlägsen kundupplevelse

Med CityMail får du paket direkt hem till Sveriges hushåll och företag på ett sätt som är lite smartare och lite bättre för miljön. Och självklart gör vi det med en förståelse för att en bra leverans är precis lika viktigt för avsändaren som det är för mottagaren.

Dedikerat kundteam

Som kund till CityMail har du tillgång till ett dedikerat kundteam med säljare, logistiker, produktion och kundservice. Enkelt, tydligt och flexibelt för dig som kund.

Service för dina kunder

Har dina kunder frågor om sina leveranser är CityMails Mottagarservice öppen 08.30 – 17.00. De tar hand om alla frågor, allt för att dina kunder ska vara så nöjda som möjligt.

Jag är nyfiken på Paketskåp!

Klicka på länken för mer information

Närliggande tjänster

Läs mer om villkor för Paketskåp