Om tjänsten Hemleverans

CityMail erbjuder leverans av paket hela vägen hem till dina kunder. Vi levererar dagtid mellan klockan 09 – 16 och både du och din kund kan följa leveransen i vår spårning. När leveransen är genomförd aviseras din kund i realtid samt med bildkvitto om paketet ställs utanför dörren.

Genom vårt API kan du redan i checkouten informera om vilken dag paketet kommer att levereras. Vi har två olika hastigheter på tjänsten Hemleverans Dagtid, en snabb och en klimatsmart lite långsammare där paket samåker med post. Det finns möjligheter för din kund att justera sin leverans även efter genomfört köp.

Smidigt hela vägen hem, precis som en hemleverans ska vara!

Flexibel leverans

Är du också övertygad om att var konsumenterna e-handlar styrs av vilka leveransalternativ som erbjuds? Vi tror att majoriteten vill välja var och när produkten ska levereras och att fler än någonsin föredrar hushållsnära hemleveranser Med CityMail når du ca 6 miljoner hushåll på ett miljömedvetet sätt.

Med våra klimatsmarta hushållsnära leveranser med låg miljöpåverkan till marknadens bästa pris kan vi hjälpa din affär att växa.

Överlägsen kundupplevelse

Med CityMail får du paket direkt hem till Sveriges hushåll och företag på ett sätt som är lite smartare och lite bättre för miljön. Och självklart gör vi det med en förståelse för att en bra leverans är precis lika viktigt för avsändaren som det är för mottagaren.

Dedikerat kundteam

Som kund till CityMail har du tillgång till ett dedikerat kundteam med säljare, logistiker, produktion och kundservice. Enkelt, tydligt och flexibelt för dig som kund.

Service för dina kunder

Har dina kunder frågor om sina leveranser är CityMails Mottagarservice öppen 08.30 – 17.00. De tar hand om alla frågor, allt för att dina kunder ska vara så nöjda som möjligt.

Jag vill veta mer om Hemleverans!

Klicka på länken för mer information

Närliggande tjänster

Läs mer om villkor för Hemleverans